Τηλεφωνική επικοινωνία

+30 2310870670

ή στο bansko@banskohotels.gr

Προβολή στο χάρτη

Όλες οι προσφορές

    Τελευταία άρθρα

    Μπάνσκο Χιονοδρομικό

    Δημοσιεύτηκε στις 2014-10-03

    Το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα στα Βαλκάνια. Διαθέτει 16 πίστες με συνολικό μήκος 65 χιλιομέτρων. Είναι ένα από τα πλήρως εξοπλισμένα χιονοδρομικά κέντρα στη Βουλγαρία, κατάλληλο
    περισσότερα

    Αξιοθέατα

    Μουσείο Εικονισμάτων
    Λίγο έξω από τη βορειοανατολική πλευρά της πλατείας Vazrazhdane βρίσκεται το Rilski Metoh, το οποίο έχει αναστηλωθεί σε Ορθόδοξη Εκκλησία και είναι και πάλι μια γυναικεία μονή συνδεδεμένη με το Μοναστήρι της Ρίλα. Ωστόσο, το κτίριο
    περισσότερα
    Εκκλησία της Sveta Troitsa
    Η Εκκλησία της Sveta Troitsa, στη νότια πλευρά της πλατείας Vazrazhdane, ξεκίνησε από τους εμπόρους του Μπάνσκο που πλήρωσαν έναν τοπικό υπάλληλο να δηλώσει ότι μια θαυματουργή εικόνα είχε ανακαλυφθεί στην περιοχή (η οποία χαρακτήριζε
    περισσότερα
    Εκκλησία της Sveta Bogoroditsa
    Πέρα από την πόλη, ανατολικά από το σταθμό των τρένων βρίσκεται η Εκκλησία Sveta Bogoroditsa χτισμένη στις αρχές του 19ου αιώνα. Η εκκλησία είναι μια ατμοσφαιρική, ημιβυθισμένη δομή δίπλα από το νεκροταφείο της πόλης. Σήμερα, οι περισσότεροι
    περισσότερα
    Πλατεία Nikola Vaptsarov του Μπάνσκο
    Στο Μπάνσκο η σύγχρονη, πεζοδρομημένη ζώνη επικεντρώνεται γύρω από πλατεία Nikola Vaptsarov, η οποία πήρε το όνομά της από τον επαναστατικό ποιητή. Στη γωνία της πλατείας, κοντά σε ένα μεταπολεμικό άγαλμα του Vaptsarov, είναι το σπίτι
    περισσότερα
    Πλατεία Vazrazhdane
    Η παλιά πόλη του Μπάνσκο ξεκινά από ένα σύντομο δρόμο στην ανηφόρα της πλατείας Vazrazhdane, η οποία κυριαρχείται από ένα μεγάλο μνημείο αφιερωμένο σε έναν ακόμα πιο διάσημο κάτοικο του Μπάνσκο, τον Πατέρα Paisii, επίσης γνωστό ως
    περισσότερα
    Οικία - Μουσείο Neofit Rilski
    Πίσω από την Εκκλησία της Sveta Troitsa βρίσκεται η οικία - μουσείο Neofit Rilski το οποίο μνημονεύει μια άλλη βασική προσωπικότητα του 19ου αιώνα, η οποία συνέβαλε στην αναζωπύρωση της βουλγαρικής παιδείας και της εκκλησιαστικής ζωής,
    περισσότερα
    Σπίτι Velyanov
    Λίγα λεπτά με τα πόδια νότια από την πλατεία Vazrazhdane, η Velyanova Kashta (Σπίτι Velyanov), στην Velyan Ognev, είναι ένα χαρακτηριστικό πέτρινο σπίτι της Βουλγαρίας, γεμάτο με έπιπλα και χαλιά του 19ου αιώνα, προσφέροντας μια καλή ιδέα για το πώς
    περισσότερα

    Περιοχές

    Μπάνσκο
    Η πόλη του Μπάνσκο εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο χειμερινό θέρετρο σε μόλις λίγα χρόνια διαδρομής και με όλες τις απαραίτητες χειμερινές εγκαταστάσεις. Υπάρχουν πληθώρα επιλογών διαμονής από ξενοδοχεία, πολυτελή ξενοδοχεία,
    περισσότερα
    Μπάνια
    Η Μπάνια είναι ένα από τα παλαιότερα χωριά της κοιλάδας του Ραζλόγκ. Μερικά από τα μνημεία του χωριού είναι το ρωμαϊκό λουτρό και τα παλιά σπίτια της αναγέννησης.Το χωριό Μπάνια βρίσκεται 4 χλμ. ανατολικά της πόλης του Ραζλόγκ
    περισσότερα
    Ντομπρίνιστε
    Το Ντομπρίνιστε είναι μια μικρή πόλη και χιονοδρομικό κέντρο στη νοτιοδυτική Βουλγαρία με 2973 κατοίκους από το 2006. Βρίσκεται 6 χλμ. ανατολικά του χιονοδρομικού κέντρου Μπάνσκο. Έχει υψόμετρο 850 μ. και περιβάλλεται από τα βουνά
    περισσότερα
    Ραζλόγκ
    Η πόλη του Ραζλόγκ βρίσκεται στην ομώνυμη κοιλάδα και περιβάλλεται από τρία βουνά τη Ρίλα προς τα βόρεια, το Πιρίν στα νότια και τη Ροδόπη στα ανατολικά. Η απόστασή της από την πρωτεύουσα, Σόφια, είναι 155 χλμ.Η πόλη του Ραζλόγκ
    περισσότερα

    Πολιτική Απορρήτου

    Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των στοιχείων των επισκεπτών/χρηστών/μελών (εφ’ εξής: Χρήστες) από την ιστοσελίδα μας http://www.banskohotels.gr.

    Για την απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο, δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό στοιχείο του Χρήστη.

    Τα στοιχεία που δίδονται από τους χρήστες κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού τηρούνται μόνο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.

    Cookies και διεύθυνση IP

    Όταν επισκέπτεστε μία από τις ιστοσελίδες μας δέχεστε στον υπολογιστή σας ένα ή περισσότερα cookies. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο τοποθετείται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας με την οποία κάνετε περιήγηση στο διαδίκτυο.

    Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι τα εξής:

    1. Βασικά Cookies

    Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου κατά το μέρος που απαιτείται εγγραφή σε υπηρεσία (π.χ. ανάρτηση σχολίων). Χωρίς τη χρήση αυτών των cookies η υπηρεσία σχολίων της ιστοσελίδας μας http://www.banskohotels.gr δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει.

    2. Cookies Ανάλυσης Απόδοσης

    Χρησιμοποιούμε αυτούς τους τύπους cookies για την παρακολούθηση της απόδοσης των δικτυακών τόπων μας και το πώς οι χρήστες τους μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν. Αυτά τα cookies μας παρέχουν τις πληροφορίες που μας βοηθούν να παρέχουμε καλύτερα άρθρα και υπηρεσίες προς τους χρήστες. Επίσης μας βοηθούν να προσδιορίσουμε τους τομείς του διαδικτυακού μας τόπου που δεν λειτουργούν σωστά ή που χρειάζονται συντήρηση.

    3. Λειτουργικά Cookies

    Τα λειτουργικά cookies χρησιμοποιούνται για να θυμάται ο διαδικτυακός τόπος τις προτιμήσεις σας στις ιστοσελίδες μας. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το να θυμόμαστε την πόλη σας σε μια πρόγνωση του καιρού ή την αποθήκευση του username σας (όπου χρειάζεται) έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το καταχωρήσετε από την αρχή κατά την επιστροφή σας στο διαδικτυακό μας τόπο http://www.banskohotels.gr.

    Εφόσον χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό μας τόπο http://www.banskohotels.gr συμφωνείτε ανεπιφύλακτα στην αποστολή των ως άνω αναφερομένων cookies στην συσκευή σας.

    Μπορούμε επίσης να παρακολουθούμε τις διευθύνσεις IP. Μια διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που μπορεί να αναγνωρίσει την εταιρεία παροχής Internet (Internet Provider) και την χώρα προέλευσης του χρήστη. Η IP δεν μπορεί να παρέχει προσωπικές πληροφορίες.

    ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ:  Πώς να ελέγξετε τη χρήση των cookies πέραν των παραπάνω επιλογών

    Δεν είστε υποχρεωμένοι να δέχεστε cookies και ως εκ τούτου μπορείτε να τροποποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης (browser), έτσι ώστε να μην δέχεται cookies. Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε στο διαδίκτυο όχι μόνο σας επιτρέπει να δείτε τα cookies που έχετε, αλλά και σας επιτρέπει να ελέγχετε τη χρήση τους. 

    Μπορείτε να τα ελέγχετε, επιτρέποντάς τα ή διαγράφοντας όλα ή κάποια από αυτά. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης ώστε να μην δέχεται cookies από κανένα διαδικτυακό τόπο. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser έτσι ώστε να ζητάει την συγκατάθεσή σας πριν δεχτεί κάποιο cookie στην συσκευή σας. Αυτό σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των cookies, έχει όμως το μειονέκτημα της επιβράδυνσης της περιήγησής σας στο διαδίκτυο.

    Θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα ελέγχου των cookies. Έχετε την δυνατότητα μέσω του browser σας να επιλέξετε να μην λαμβάνετε cookies τρίτων μερών ή cookies συμπεριφορικής διαφήμισης. Σε μερικούς περιηγητές μπορείτε ακόμα και να αποκλείετε συγκεκριμένες εταιρείες από τις οποίες δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε cookie. 

    Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

    Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση Η ιστοσελίδα μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας http://www.banskohotels.gr. 

    Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει το δίκτυο είναι τα ακόλουθα:

    • Διαφήμιση. Ο επισκέπτης / χρήστης που ενδιαφέρεται να διαφημιστεί στην ιστοσελίδα μας προκειμένου να λάβει όλες τις απαραίτητες γι' αυτό πληροφορίες θα πρέπει να συμπληρώσει στη σχετική αίτηση τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο /Επωνυμία Επιχείρησης - Διεύθυνση / Έδρα - Τηλέφωνο - Fax - E-mail - Όνομα Υπευθύνου - Πόλη - Χώρα . Η ιστοσελίδα μας δεν ευθύνεται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοι σε αυτό κατά τις συναλλαγές τους με τους επισκέπτες / χρήστες των υπηρεσιών αυτών.
    • Συνδεσμοι σε άλλες σελίδες ("Δεσμοί"). Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται Η ιστοσελίδα μας για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.
    • IP Addresses. H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα μας αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

    Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

    Η ιστοσελίδα μας http://www.banskohotels.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. 

    Η ιστοσελίδα μας http://www.banskohotels.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

    Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

    Η ιστοσελίδα μας και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.